Mobil Kapıcılık

Ana Sayfa >> Blog

resim/169040155720230726.png

Mobil Kapıcılık İle İlgili Sorulan Sorular



                                                              MOBİL KAPICILIK

 

Kayseri mobil kapıcılık ile ilgili şirketimize bir çok soru yöneltilmektedir. Bu yazımızda mobil kapıcılık hizmeti için sorulan sorulara açıklayıcı cevaplar vererek mobil kapıcılık hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.

 

Soru: Mobil Kapıcılık nedir?

Cevap: Görevlisi olmayan apartmanların günlük, haftalık ve aylık periyotlarda temizliklerinin yapılma işinin apartman dışından bir şirketle ücret mukabilinde anlaşma yapılarak temizliğin şirketten gelen personele yaptırılmasına mobil kapıcılık denir.

 

Soru: Mobil Kapıcılıkta temizlik yapacak kişiler görevli dairesinde mi kalacaklar?

Cevap: Mobil kapıcılıkta apartman temizliğine gelen personel görevli dairesinde kalmaz/ikamet etmezler.

 

Soru: Mobil Kapıcılık ta gelen personelin sigortasını kim karşılar?

Cevap: Mobil Kapıcılık ta apartmana gelen temizlik personelinin sgk, yemek, yol ücreti ve tazminatı vs. tüm giderleri şirket tarafından karşılanır. Apartman yönetimi olarak  Can Temizlik Dünyası ve Mobil Kapıcılık Hizmetleri'ne fatura karşılığı ödeme yapılır.

 

Soru: Mobil Kapıcılık Günlük Yapılan Temizlik Hizmetleri Nelerdir?

Cevap: Kapı önlerine konan çöplerin toplanması, apartman giriş temizliği, asansör içi temizliği ve bahçe mıntıkası gibi temizlikler günlük temizlik içerisinde vermiş olduğumuz hizmetlerimizdendir. 

 

Soru: Mobil Kapıcılık Haftalık Temizlik Hizmeti Nelerdir? 

Cevap: Günlük temizliğin yanısıra haftalık temizlik hizmetimiz de daire önleri-kat arası temizlik, Servis merdiveni temizliği, asansör içerisi detaylı temizlik, otopark-bahçe mıntıkası yapılmaktadır.

 

Soru: Mobil Kapıcılık Aylık Temizlik Hizmeti Nelerdir?

Cevap: Aylık temizlik hizmetimiz de haftalık temizlik aynen yapılmakta olup buna ilave olarak; merdiven korkulukları silinmesi, merdiven dairesi pencerelerin silinmesi, yangın merdiveni temizliği, kazan dairesi ve sığınak gibi apartmana ait olan yerlerin temizlik hizmeti verilmektedir.

 

Can Temizlik Dünyası ve Mobil Kapıcılık 

Tel: 0352 220 01 90