Kayseri Mobil Kapıcılık Hizmetleri (MOKAP)

Ana Sayfa >> Blog

resim/156594735820190816.png

Kayseri Mobil Kapıcılık



KAYSERİ MOBİL KAPICILIK (MOKAP)

Bina görevlilerinin maaşları, sgk primleri, tazmintları, yıllık izinlerinin sıkıntıları derken Kayseri' de Mobil Kapıcılık yeni bir sektör haline gelmeye başladı. Bina görevlilerinin maliyetleri arttıkça daire sakinleri aidat ödeme noktasında sıkıntılar yaşar hale geldi. Bazı binalar, görevlilerinin maaşlarını ve hatta sgk pirimlerini ödeyemeyince de haklı olarak bina görevlileri dava açıp alacağını hukuki yollara baş vurarak almaya çalışmaktadır. Bu durum ise hem daire sakinlerini hem de bina görevlilerini huzursuz etmektedir.

Özellikle 16 daire ile 40 daire arasında ki binalar için Kayseri Mobil Kapıcılık hizmeti ile daire sakinlerine ve bina yöneticilerine rahat bir nefes aldırıyoruz.

CAN TEMİZLİK DÜNYASI olarak yıllardır Kayseri halkının hizmetine sunduğumuz Kayseri mobil kapıcılık hizmetimiz sizlerin de desteği ile adım adım ilerlemeye devam ediyor.

Yeni bir sektör, yeni bir hizmet olduğu için bazı tedirginlikleri olağan karşılayarak, Kayseri de Mobil Kapıcılık hizmeti verdiğimiz binalarımızı referans göstermekten ziyade akıllarda ki soru işaretlerini gidermek için bir hafta ücretsiz  deneme hizmeti vererek hizmetimizi görmenizi sağlayıp sizleri bu konuda rahatlatmayı gaye edindik. 

Kayseri de mobil kapıcılık sektörüne yön veren firmamız daha nice yeniliklerle karşınıza çakacaktır.

MOBİL KAPICILIK HİZMETİ NEDİR ?

.Günlük bina girişinin temizliği

.Günlük bina giriş mıntıkası

.Günlük asansör içi temizlik

.Günlük çöp toplama

.Haftada bir defa bina merdiven dairesi temizlik

.Aylık detaylı temizlik

.3 aylık periyotlarla bina içi ve dışı ilaçlama

.Yaz aylarında belirli periyotlarla çim biçimi

Can Temizlik Dünyası ve Akıllı Bina Yönetimi olarak 'binanıza dair her şey'  sloganıyla çıktığımız bu yolda hedefimiz, hizmetlerimizle Kayseri halkının beğenisini kazanarak kıymetli daire sakinlerinin sıkıntılarına elimizden geldiği kadar çözüm üretmektir.

Sizleri evlerinizde huzurlu görmek bizim mutluluk kaynağımızdır. 

Huzurlu ve kayifli günler dilerim.

CAN TEMİZLİK DÜNYASI ve AKILLI BİNA YÖNETİMİ

MUSTAFA DİRİCAN

01.04.2018